MELD DEG PÅ WORKSHOP'EN ”FRA IBSEN TIL GOAL-MAPPING."

VELKOMMEN TIL EN HELG SOM VIL GI DEG ØKET KUNNSKAP OG INNSIKT,
HUMOR OG LIVSGLEDE!


Datoer i 2014: 8-9 februar, 8-9 mars, og 10-11 mai

Last ned progammet og påmelding her.

Sted: METIER Hoffsveien 17 A Skøyen – 0275 Oslo
Kursholdere : Tone Dietrichson og Mona Hartmann

Påmelding : tone@ibsenart.no eller mona@kunstretthjem.no
Ytterligere informasjon /spørsmål : tone@ibsenart.no eller ring Tone : 91 82 83 25

”Med Utsikt til Innsikt – en reise i indre landskap” Forestillingen tar utgangspunkt i Henrik Ibsens ”Vildanden”, som Tone Dietrichson har arbeidet med i 12 år. Tone vil på sin egen måte tolke de forskjellige karakterene i stykket, samtidig som hun spiller de forskjellige rollene slik at publikum også får med seg selve handlingen. Dette blir innledningen til om og hvordan vi kan bruke Ibsens stykke i dag, 129 år etter at det ble skrevet, til indre vekst og livsglede. Er det mulig?
Påfølgende spørsmål og samtale rundt temaet gir en spennende overgang til Goal Mapping. Pause med frukt, te/kaffe

Goal Mapping
Hva er Goal Mapping ?

Goal Mapping er et dyptpløyende, men enkelt program som er laget for å hjelpe enkeltmennesker og grupper til å høyne sitt ambisjonsnivå, lære å sette konstruktive mål, samt å oppnå disse målene. Goal mapping er et fantastisk redskap til indre vekst og livsutfoldelse satt sammen i et enkelt system. Disse redskapene/teknikkene er det du vil lære å ta i bruk i løpet av helgen!

Selskaper som Microsoft , British Telecom, Disney og Coca-Cola bruker dette verktøyet for å oppnå felles mål. I tillegg brukes Goal Mapping systemet i engelske skoler og av flere hundre tusen enkeltpersoner som ønsker vekst og måloppnåelse på forskjellige plan.

Pris: 3.500 Inkluderer også: 1 års abonnement på magasinet KUNST og et grafisk trykk til første work-shop. Kursmateriell, kaffe/te og lunch begge dager.

Se også www.goalmapping.noBeste hilsen fra Mona Hartmann og Tone Dietrichson
mona@kunstretthjem.no

FRA IBSEN TIL GOAL MAPPING
Nye kursdatoer er:
9-10 november, 2013

Datoer for 2014:
8-9 februar, 2014
8-9 mars, 2014
10-11 mai, 2014

Første uttalelse om Ibsen/Goal Map

"Som leder gjennom mange år har jeg vært opptatt av hvor viktig det er å kjenne seg selv, reflektere over egen adferd og sette meg mål for å komme dit jeg ønsker. Jeg ble derfor nyskjerrig på hva goalmapping kunne tilføre med tanke på selvutvikling. Det skulle vise seg å være en enkel metode å lære å praktisere, noe jeg mener er en forutsetning for å bli tatt i bruk. Metoden bygger på å finne fram til det du sliter med, reflektere over hva som hindrer deg i å løse det for så å sette deg mål på hvor du skal være innen et visst tidsrom. For meg ble dette veldig konkret, forpliktende og gjennomførbart. Livet er fullt av utfordringer både i arbeidsliv og privat, det gjelder å se muligheter og gjøre noe med det. Kombinasjonen goalmapping og forestillingen "Med Utsikt til Innsikt" bygget over Tone Dietrichsons tolkning av Ibsens Vildanden gjorde den store susen! Selve forestillingen er i seg selv en vekker hvor jeg kjente meg selv igjen i Tones tolkning av Vildandens persongalleri. Ved hjelp av egen billedkunst og en personlig formidlingsevne som til tider var av ypperste skuespillerkunst ledet hun meg inn i en spennende reise i menneskets mangfoldige liv og hvilke motiver som tas i bruk for å leve som de gjør.

Ut fra mine erfaringer vil jeg si at kombinasjonen forestillingen "Med Utsikt til Innsikt" og goalmapping egner seg svært godt som tema på personalseminarer, i ledergrupper og i ulike seminarer generelt. Det er spennende, aktiviserende og gir mulighet til å komme videre i livet."

Turid Kjølseth - Tidligere direktør i VOX (Nasjonalt fagorgan for kompetansepolitikk)Goalmap har bevisstgjort hvilke mål jeg vil nå og hva jeg vil prioritere i livet mitt. Jeg har blitt veldig klar over at man må ha minst en eller flere følelsesmessige grunner (motivasjonsfaktorer) til å nå sine mål. Man blir utfordret til å tenke igjennom hvordan man lettest kan nå målet/målene. Prosessen får en videre til å innse at man trenger bistand underveis fra “gode hjelpere” for å lykkes. Ved bruk av dette verktøyet forplikter man seg også ovenfor seg selv til å gjøre noe aktivt for å komme nærmere målet/målene. Et mål er nemlig intet mål uten en fastsatt dato for måloppnåelse.

Jeg jobber stadig med å nå mitt store mål, hvor bruk av ord er nytteløst om man ikke kan se, føle og være ved målet i fantasien! Der er her Goalmap er unikt ved bruk av bilder, symboler og farger i tillegg til ord!

Tones formidlingsevne gjennom ord og bilder er en opplevelse “ut av en annen verden”. Hun gir en “Utsikt til innsikt” som er helt over enhver fatteevne. Det bor en skuespiller i Tone i tillegg til å være en kunstner av stort format. Hun rørte sterkt ved mitt følelsesliv og hun inspirerer fortsatt til å finne frem til det beste i seg selv."

Anniken Bugge - advokat"Metier har levert arbeidsmarkedstiltak til NAV i mer enn 10 år. Som konsulenthus med prosjektledelse som spesialitet, er naturlig nok prosjektutdanning en del av kursinnholdet. Vel så viktig er egenutvikling og jobbsøkaktiviteter, som intervjutrening, søknadstips og CV-oppbygging. I snitt har ca 30% av deltakerne kommet ut i jobb i løpet av en kursperioden
på 14 uker. Vi har lenge vært på jakt etter nye metoder som kunne bidra til å øke jobbformidlingsprosenten." sier Vigdis Lamberg, senior manager i Metier Academy og ansvarlig for Metiers NAV-leveranser. "Første gang jeg hørte Tones foredrag "Med utsikt til innsikt" basert på Ibsens "Vildanden", visste jeg at dette var noe som ville røre folk og bidra til oppvåkning og utvikling. Da det viste seg at Tone også var sertifisert for goal mappingmetodikken var jeg sikker: dette var hva vi trengte. Etter et halvt års samarbeid har vi økt formidlingsprosenten til over 50% ved kursslutt! Tones formidlingsevne og pedagogiske opplegg gjør henne til vår mest populære foredragsholder. Dette burde ALLE få ta del i" avslutter en entusiastisk Vigdis Lamberg.
"

Vigdis Anita Lamberg - Senior Manager, Metier Academy AS


REFERANSER.
What people say about Goal Mapping:

"Never have I been so impressed with any course."

Suzi Surry – Area Manager, I.B.M, England"Goal Mapping has not only changed the way my people work but in many cases has changed the way they lived."
David Nicholson – Head of Service, Siemens Business Service, England"Goal Mapping has bought a unique style of personal development into BT, both motivational and inspirational it has delivered great results for our organisation."
Amina Deane -Training Manager, British Telecom, England
"At a time when the organisation felt challenged, Goal Mapping helped created an environment where people were empowered en masse to achieve their true potential. The culture was changed, performance improved, and confidence soared."
Jim Reid – Customer Serviced Director, ntl: Communications, England
"The Goal-Mapping technique has the ability to initiate and facilitate lasting change."
Rob P. Danen – manager, Cap Gemini, England
"Goal-Mapping is a well structured system, with good content, and much to take away."
R. Schotten – Human Resource Manager, Levi Strauss, England
"It is no exaggeration to say that the effects of this programme are quite literally life changing."
Brenda Sanders – Cable & Wireless Communications, England
"The effect Goal Mapping has had is amazing. Everyone without exception has bought in to the teaching contained in the programme, which has resulted in a marked improvement in performance."
Mark Morris – Sales Director, Baggeridge Brick, England
FRA IBSEN TIL GOAL MAPPING


Last ned og les artikkelen her.

I 2001 innledet billedkunstner Tone Dietrichson et sterkt forhold til en mann. Navnet hans var Henrik Ibsen. Et slikt forhold går du ikke ustraffet gjennom. KUNST ble med som flue på veggen da Dietrichson reiste med Vildanden-tolkningen sin til Hellesylt; bygda hvor Ibsen selv kom tuslende ned i 1862 og i løpet av seks dager fant sine karakterer og natur til Brand.GOAL MAPPING.


Last ned og les artikkelen om "Tegn deg til suksess"

Nye kursdatoer er:
26-27 Okt ober, 2013
9-10 november, 2013
8-9 februar, 2014
8-9 mars, 2014
10-11 mai, 2014